perjantai 8. tammikuuta 2021

Oloasu töihin - 3 stailausta

Tästä taitaa olla jo tovi, kun surffasin netissä huvin vuoksi ja törmäsin jossain mielenkiintoiseen stailaukseen. Miten muuntaa kotiasu töihin soveltuvaksi?

Ratkaisu on kuulemma hyvin yksinkertainen. Jos kotiasu koostuu spagettiolkaintopista ja rennommista housuista, sujauta jalkoihisi korkkarit ja laita harteillesi bleiseri. Kas näin ja olet toimistokelpoinen! Korkkarit ja bleiseri tekevät asusta heti skarpimman. Tämä näytti niin kätevältä, että tätä oli pakko testata itsekin.

Oloasu ja bleiseriOloasuni koostuu topista, jossa on kapeat olkaimet, sekä mustista - näin kansankielellä sanottuna - lökäpöksyistä. Päälle heitin mustan bleiserin. Korkkareita en omista, joten tuntuu, että loppusilaus puuttuu. Mutta ei tämäkään yhdistelmä huono ole.

Oloasu ja boleroVaihdetaan bleiserin tilalle bolero. Riippuu olohousujen ja kropan mallista kumpi kenellekin sopii parhaiten. Minulle taitaa sopia paremmin bolero.

Oloasu ja lyhythihainen paitaOloasun topin alle voi sujauttaa lyhythihaisen paidan. Oma valintani on sininen paita, jossa on kivat pienet puhvihihat. Puhvit tuovat ripauksen trendikkyyttä asuun. Tämä versio sopii erityisesti kevääseen.

Vinkkejä miten stailata oloasu töihin


- Oli valintasi sitten bleiseri, bolero tai lyhythihainen paita, valitse saman sävyiset vaatteet.
- Hiukset ponnarilla tuo ryhtiä kokonaisuuteen.
- Korkkarit voi korvata siisteillä matalapohjaisilla kengillä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kopioi juhla-asu omasta vaatekaapista

Muistaako joku vielä rouva Jenni Haukion viime vuoden 2020 linnan juhlien puvun? Tuolloin pukukoodina taisi olla tumma puku, joten pitkähelm...