torstai 21. toukokuuta 2020

Arvaa kuka julkkis ja kopioi tyyli

Tehdäänpä tämä kopioi tyyli -postaus wanhalla tyylillä. Ensin saatte muutamia vihjeitä, joiden avulla voitte arvata kenen tyylistä on kysymys. Alustan sen verran, että kyseessä on jokin julkisuudesta tuttu naishenkilö. Sitten saatte vinkkejä mistä voisitte hankkia kopioidun tyylin vaatteet. Tämä tyyli onkin astetta persoonallisempi.

Vihjeet


4 pisteen vihje: Hän on näyttelijä ja kuvataiteilija.
3 pisteen vihje: Hän on syntynyt Mikkelissä.
2 pisteen vihje: Pääministeri Marin piti tämän taiteilijan teokseen perustuvaa huivia yhdessä taannoin pidetyssä tiedotustilaisuudessa.
1 pisteen vihje: Hän on aikoinaan ollut vikkelä kintuistaan ja juossut 100:n metrin aitoja.

Joko arvasitte? Oliko liian helppo? Kommentoikaa mistä vihjeestä arvasitte! Alla olevan kuvan jälkeen oikea vastaus paljastuu.
Kyseessä on ...


Manuela Bosco. Nykyään hän on kuvataiteilija, lisää voitte lukea täältä. Boscolla on boheemi, hieman romanttinen tyyli. Viime aikoina hänet on nähty julkisuudessa mekoissa hiukset auki (tosin tovi sitten hän leikkasi hiuksensa lyhyiksi).

Tyylin perusta


Bosco ei pelkää käyttää värejä: hänen ja Tuure Kilpeläisen perustama Boskil myy esimerkiksi korvakoruja, joissa on näyttävät keltaiset sitruunat. Nämä hedelmät ovatkin Boscolle tärkeitä: niitä esiintyy myös hänen teoksissaan.

Kuva: Sanoma-arkisto / Rio Gandara ja Mika Pollari.
Boscon tyylin perusta luodaan maksimekoilla. Miten olisi sitruunakuosinen mekko? Tai valkoinen mekko, jossa on punaiset boheemit kuviot?


Kuvat: Zalando ja Asos.


Tyylin juju


Boheemi tyyli tällaisenaan on varmasti tuttu. Värien lisäksi asusteet ovat Boscon tyylin juju. Nyt, kun ei ole vielä niin lämpimät kelit, mekon kaveriksi voi pukea sukkahousut tai legginsit ja kaulaan voi kiepauttaa Boskil-huivin. Kesän tullessa huivin voi jättää naulakkoon ja laittaa edellä mainitut sitruunaiset korvakorut. Iltamenoon voi ottaa Boscon suosiman iltalaukun, joka on tehty ananaksen ylijäämästä (hänellä itsellään on vastaava kullan värisenä). Laukkua saatavilla Taikka bags -merkiltä.


Boheemi tyyli rikastetaan näyttävillä aisteilla ja ekologisuudella. Ihanan persoonallinen tyyli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

#Blogiperjantai20: Miten flow liittyy Irinaan?

Tänään saimme herätä hieman kolkkoon ja synkkään päivään. Muutama vesipisarakin tuli. Vaikka päivä ei sään kannalta ehkä ole se inspiroivin,...